Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Skolor och grupper

I våra skolor och grupper lär och utvecklas vi tillsammans. Givetvis anpassar vi storleken på grupperna under pandemin, det ska vara säkert att komma till oss.

Artrosskola enligt BOA (Bättre omhändertagande av Artros)

I vår Artrosskolan får du genom föreläsningar lära dig mer om Atros hur du själv kan behandla den. En stor del av skolan är också baserad på individuell träning utifrån dina resurser och behov.    

  

ReDO - Re-designing Daily Occupations 

Har du svårt att få vardagen att fungera och upplever att du inte har någon balans i det du gör? Det kan exempelvis handla om stress- och om sömnproblematik som gör att du upplever ohälsa. Om du vill göra något åt din situation kan du få hjälp med det. I ReDO får du kartlägga och analysera din vardag för att sedan sätta upp dina egna förändringsmål och hitta strategier för att nå dit. 

 

Sömnskola 

Sömnskolan vänder sig till dig som har svårt att somna på kvällen, vaknar flera gånger per natt eller inte känner dig utvilad på morgonen. Vår sömnskola kommer ge dig fördjupad kunskap om sömn samt egenbehandling för sömnsvårigheter.    

 

Är du intresserad av någon av våra grupper eller skolor? Kontakta oss på nummer 0515-433 21 så berättar vi mer!