Info

Öppettider

Måndag: 8.00-18.00
Tisdag-torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-15.00

Dag innan helgdag stänger vi 15.00.

Logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

Om oss i Tillgänglighetsdatabasen: Mölndal

Följ oss gärna på Facebook

Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Välkommen till en rehabmottagning med extra hjärta. Till oss på Bräcke rehabmottagning Mölndal är du välkommen oavsett ålder och besvär, med eller utan remiss. Vi har lång och bred erfarenhet av rehabilitering som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen så vi kan ge dig som patient bästa möjliga vård.  

Med vår engagerade personal vill vi skapa ett mervärde för dig och vi är övertygade om att alla människor kan växa! På vår mottagning i Mölndal erbjuder vi bland annat sjukgymnastik/fysioterapi, arbetsterapi,neurovårdsteam och mycket mer. Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med under fliken våra tjänster. Just nu kan vi tyvärr inte erbjuda några mottagningsbesök i Lindome. 

Observera att vår mejl går bra att använda vid icke patientrelaterade ärenden. Vid patientrelaterade ärenden ber vi att få hänvisa till 1177 Vårdguidens e-tjänster för kontakt på säkert sätt. Det går naturligtvis också bra att att ringa oss. 

Vill du veta mera om vad vi kan erbjuda dig eller boka tid? Ring oss på 031-350 11 11 eller boka tid direkt på webben (länk).