Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Artrosskola

Det finns mycket du kan göra själv för att lindra dina besvär! I vår Artrosskola får du veta mer om vad artros är, vad det kan bero på och hur det kan behandlas.

Artrosskolan leds av fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut och består av tre teoritillfällen på vardera 1,5 timme. Vi håller till på vår mottagning i Mölndal.

Målet är att du ska få kunskap och verktyg att hantera din artros på bästa möjliga sätt. 

Ring oss på 031-350 11 11 för att boka ett första bedömningsbesök hos fysioterapeut/sjukgymnast eller arbetsterapeut. Du kan också boka en tid via webben (länk). Har du besvär i höft eller knä bokar du en tid till en fysioterapeut/sjukgymnast. Sitter dina besvär i händerna, bokar du en tid till en av våra arbetsterapeuter. Välkommen.