Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Balansträning

Känner du sig ostadig på benen och är rädd för att falla? Kanske har olyckan redan varit framme? Kom till oss och träna upp balansen.

Fallolyckor är den olyckstyp som leder till att flest människor besöker akutmottagningar, läggs in på sjukhus och till och med dör i Sverige. Risken för att falla ökar med ålder men det finns hjälp att få! Forskning visar att regelbunden balans- och styrketräning minskar risken för att falla oavsett ålder. Och det är aldrig för sent för att börja träna! 

Vår balansträning leds av en fysioterapeut/sjukgymnast och en arbetsterapeut. Du kommer få träna din balans, din gångförmåga och din styrka. Träningen sker en gång i veckan under tio veckor och vi håller till på vår mottagning i Mölndal.

Låter balansträning som något för dig? Då är du välkommen att komma på ett bedömningsbesök hos fysioterapeut/sjukgymnast i Mölndal eller Lindome. Ring oss på 031-350 11 11 eller boka tid direkt på webben (länk).