Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Medicinsk laser

Har du envis nacksmärta som är svår att råda bot på? Då kan medicinsk laser vara behandlingen du letar efter! Metoden har använts sedan 60-talet och är kliniskt bevisad att ha effekt på olika besvär och skador i kroppen.

Syftet med medicinsk laser som behandlingsform är att stimulera kroppens egen läkande förmåga med hjälp av ljusvågor. Behandlingen används framför allt vid muskel- och senbesvär. Det gör inte ont att få laserbehandling och det tar bara mellan 5 och 30 minuter.

Generellt sett är det bättre ju snabbare inpå skadetillfället man kan behandla, så tveka inte att höra av dig för att boka en tid för att ta reda på om laserbehandling kan hjälpa dig med din smärta. 

Ring oss på 031-350 11 11 eller boka tid direkt på webben (länk).