Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Paraffinbehandling

Handartros eller reumatiska besvär? Låt oss ta hand om dina händer!

Våra arbetsterapeuter välkomnar dig som har smärta eller nedsatt rörlighet i händerna till följd av artros eller reumatism.

Paraffinbehandling 

Syftet med behandlingen är att minska på smärta och stelhet, samt för att se till att du bibehåller din muskelstyrka. Händerna doppas i varmt paraffin och därefter får du sitta med paraffininpackning i cirka 20 minuter. Efteråt utförs rörelseträning tillsammans med en av våra arbetsterapeuter. Vi träffas en gång i veckan i tio veckor. För att få paraffinbehandling behöver du först boka en tid för bedömning hos arbetsterapeut för att se om behandlingen är rätt för dig och dina händer.

Boka en tid hos en av våra duktiga arbetsterapeuter, ring 031-350 11 11 eller boka tid direkt på webben (länk). Välkommen!

Coronaanpassad träning

Du tränar individuellt men tillsammans med andra. För att vi ska kunna hålla avstånd ses vi grupper om max tre personer samtidigt. Inga smycken eller nagellack bör användas och självklart behöver alla som deltar tvätta händerna ordentligt innan paraffinbehandlingen.