Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Välkommen till en rehabmottagning med extra hjärta. Till oss på Bräcke rehabmottagning Skara är du välkommen oavsett ålder och besvär, med eller utan remiss. Vi har lång och bred erfarenhet av rehabilitering som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen så vi kan ge dig som patient bästa möjliga vård. 

Med vår engagerade och kompetenta personal vill vi skapa ett mervärde för dig och vi är övertygade om att alla människor kan växa! På vår mottagning i Hälsans Hus i Skara erbjuder vi bland annat sjukgymnastik/fysioterapi, arbetsterapihjälpmedelsförskrivning, stress- och sömnskola och mycket mer. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig under fliken våra tjänster.