Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Vad vi erbjuder

Att sammanfatta allt vi gör och kan hjälpa dig i några få meningar är svårt. Vår kompetens är bred och vår erfarenhet lång. Hos oss arbetar fysioterapeuter, sjukgymnaster och arbetsterapeuter som gör sitt bäste för att hjälpa dig med dina bekymmer.

Vad behöver du hjälp med? I menyn har vi listat alla våra tjänster. På respektive sida kan du läsa mer om tjänsten, hur den kan hjälpa dig och annat värt att veta. Vi har också skolor och grupper för dig med hand, sömn- eller stressproblem, bland annat. Läs med om våra skolor och grupper här (länk). 

Om du inte hittar det du söker på vår webb är du såklart välkommen att ringa oss på nummer 0511-700 140 så hjälper vi dig rätt. Vi ses!