Skapa möjligheter för barn och unga i Rumänien

Med din hjälp kan fler barn och unga med funktionsnedsättning få hjälp och stöd på vårt habiliteringscenter Si Tu i Rumänien. Verksamheten är helt och hållet gåvofinansierad.

Driften av vårt habiliteringscenter Si Tu är helt beroende av gåvor. Här stöttar vi barn och unga med funktionsnedsättning i Rumänien. Ett stöd som är avgörande. För de rumänska familjer som får ett barn med funktionsnedsättning blir tillvaron ofta komplicerad. Samhället stöttar med lite eller ingen assistans, träning, ekonomiskt stöd eller hjälpmedel. Man får klara sig själv. 

Allt detta kan vi förstås inte ändra över en natt. Men vi kan vara med och stödja utvecklingen. Sedan närmare 15 år driver vi vår habilitering Si Tu i Constanta i Rumänien och för ett år sedan kunde vi öppna en till verksamhet i Brasov. Vi kan göra skillnad. Och du också. 

 

Vill du hjälpa oss?

Swish: Swisha valfritt belopp till nummer  90 061 56. Ange SiTu i meddelanderutan. 

Bankgiro: Sätt in valfri summa på bankgiro 900-6156. Märk betalningen med SiTu.

Kortbetalning: Skänk en gåva med ditt betalkort. Välj alternativet "Allmän gåva" och sen "SiTu, barnhabilitering i Rumänien" så kommer din gåva rätt. Gå vidare till kortbetalning >>

Varmt tack för ditt stöd!

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni