Ge direkt

När du ger en gåva, oavsett storlek, hjälper du oss att skapa ett medmänskligare samhälle. Vi vågar dessutom lova att det kommer kännas bra i magen, inte så illa ändå?

Det finns flera sätt att ge, vad passar dig bäst? 

Oavsett om du tycker att Swish är det bästa som hänt sedan big bang, eller föredrar en vanligt hederlig Bangiro-insättning finns det ett sätt för dig att hjälpa till. Här intill kan du läsa mer om hur din gåva gör skillnad i våra verksamheter. Tillsammans gör vi skillnad!

Swish: Swish, swosh så har du gjort en viktig insats, lättare kan det knappast bli! Swisha valfritt belopp till nummer 90 061 56. Vill du att gåvan ska gå till något specifikt ändamål så anger du det i meddelanderutan. 

Bankgiro: Du kan också sätta in valfri summa på bankgiro 900-6156. Även här kan du ange om du vill att pengarna ska gå till någon särskild verksamhet. Vi har självklart ett 90-konto, det innebär att vi kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.  

Kortbetalning: Vill du skänka en gåva med ditt betalkort? Det kan vi givetvis ordna! Följ länken nedan och välj "allmän gåva" i formuläret. Vill du skänka till någon specifik verksamhet anger du det i rutan ”Eget val av vart pengarna ska gå”. Glöm inte att du kan behöva tillåta internetköp på ditt kort via din internetbank. Gå vidare till kortbetalning >>