Stöd våra verksamheter

Vi på Bräcke diakoni har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet. Med din hjälp kan vi fortsätta göra det vi gör, fast ännu bättre. Insamlingen till våra verksamheter sker genom den fristående Insamlingsstiftelsen Bräcke diakoni.

Det finns många sätt att hjälpa och det snabbaste är att swisha direkt till nummer 900 61 56. Klicka på respektive knapp för att läsa mer. 

Ge direkt

Ge en minnesgåva

Ge en gratulationsgåva

Starta en insamling på Facebook

För företag

Göteborgsvarvet 2019

 

Alla medel vi samlar in går oavkortat till våra verksamheter och ser till att vi kan göra det där lilla extra för de medmänniskor vi möter. En utflykt, en blombukett, fler terapihundar eller en unik chans till habilitering för barn och unga i Rumänien. Vill du att gåvan ska gå till något specifikt ändamål så anger du det i meddelanderutan. Oavsett vad du väljer att skänka till kan vi lova att det kommer göra stor skillnad för de vi finns till för. Tack för att just du hjälper oss att skapa ett medmänskligare samhälle. 

 

Vilka är vi?

Vi är Bräcke diakoni. Mer än 90 år av vård och omsorg utan vinstsyfte, för dem som behöver det. Men inte bara. Vi vill vara med och göra hela samhället medmänskligare. När samhället ändras, ändras behoven. Och det gör vi också. Vår vision lyder, ”Ett medmänskligare samhälle”, det innebär bland annat att vi vill ifrågasätta och göra något åt de behov vi ser. Vi delar med oss av vår kunskap och är självklart beredda att lära av andra. Och vi vill se till att samhällets resurser används på bästa sätt – där de behövs. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs av en tanke om att göra skillnad, snarare än av ekonomisk vinst.

Insamlingen till Bräcke diakoni sker genom den fristående Insamlingsstiftelsen Bräcke diakoni vars enda syfte är att samla in pengar till Bräcke diakonis verksamheter. Insamlingsstiftelsen Bräcke diakoni har 90-konto så du kan lita på att pengarna går till rätt ändamål. 

 

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni