Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar din rehabvistelse om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. I övrigt pågår vår rehabiliteringsverksamhet som vanligt.

Aktivitet och träning

Vi har ett brett utbud av aktiviteter som skiftar beroende på årstider, väder och vind. Naturen och närmiljön utomhus används i träning, aktiviteter och återhämtning. Sommartid njuter av vågskvalp och tångdoft, åker på båtturer, fiskar, badar vid kallbadhuset och fikar tillsammans. Grillar gör vi året runt på olika platser både i närområdet och uppe på fjället vid Skarsjön. Ljungskile golfklubb ligger ett golfslag från oss och där har vi möjlighet att spela.

Under vardagar har du möjlighet att vara med på sittande morgongymnastik för att väcka kroppen tillsammans med de andra deltagarna. Ett behagligt sätt att starta dagen. Ditt individuellt formade schema läggs upp utifrån dina mål och behov. Du träffar arbetsterapeut, hälsoutvecklare, fysioterapeut och vid behov rullstolsinstruktör. Du har individuell träning, gruppträning och egenträning med tillgång till personal.

Utöver detta har vi ett antal aktiviteter. Dessa är exempelvis bågskytte, wii-balans, boccia, ballongvolley, bordtennis och wii-bowling. Förutom dessa finns även möjligheter att delta i sociala aktiviteter och utflykter.

Vår varmvattenbassäng utnyttjas året runt och träningen sker
både individuellt och i grupp i samråd med din fysioterapeut.