Aktivitet och träning

Vi har ett brett utbud av aktiviteter som skiftar beroende på årstider, väder och vind. Naturen och närmiljön utomhus används i träning och i aktiviteter. Sommartid njuter av vågskvalp och tångdoft, åker på båtturer, fiskar, badar vid kallbadhuset och fikar tillsammans. Grillar gör vi året runt på olika platser både i närområdet och uppe på fjället vid Skarsjön. Ljungskile golfklubb ligger ett golfslag från oss och där har vi möjlighet att spela.

Fem vardagsmorgnar i veckan har du möjlighet att vara med på morgongymnastik där kroppen "väcks", ett behagligt sätt att starta dagen. Därefter fortsätter dagen på olika sätt med individuell träning, gruppträning och/eller träning med tillgång till personal. Exempel på aktiviteter vi erbjuder är bågskytte, wii-spel, bocciaturnering, bordtennis, bowling, handträningsgrupp, trädgårdsaktivitet, hantverk och köksträning. Vår varmvattenbassäng utnyttjas året runt och träningen sker både individuellt och i grupp.

Utöver sjukgymnastik, arbetsterapi och olika fritids- och idrottsaktiviteter finns även möjligheter att delta i sociala aktiviteter och utflykter. En av våra kockar är diplomerad kostrådgivare och om det finns behov kan individuell kostrådgivning erbjudas.