Med anledning av COVID-19: Viktig information till dig som besökare och du som kommer på rehab. Många av våra deltagare är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför vill vi minimera risken för smittspridning. Vi i personalen har 3 doser vaccin och använder munskydd vid nära kontakt. Enligt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten ber vi anhöriga att undvika onödiga besök. Det är också viktigt att du avbokar din rehabvistelse om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Vid funderingar så kan du gärna kontakta oss, kontaktuppgifter finns ovan. Tack för visad hänsyn!

Anpassat boende i unik miljö

Den kringliggande miljön gör rehabcentret i det närmaste unikt. Närheten till naturreservatet Skarsjön samt till havet är något vi tar till vara på, dessutom är utsikten något alldeles extra.

Vi erbjuder anpassat boende i enkelrum med wc, dusch, larm, WiFi och TV. Alla rum har havsutsikt och utgång till altan. Varje rum har höj- och sänkbara sängar och vissa rum har taklyft. Det finns även rum tillgängliga för personliga assistenter.

Vår varmvattenbassäng samt våra träningslokaler ligger i samma byggnad som boendet. Vi har både hiss och trappor för att ta sig mellan de tre våningarna i huset. Miljön på Treklöverhemmet är alkohol- rök- och drogfri. Rökning sker endast utanför området för både deltagare som personal.