Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar din rehabvistelse om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. I övrigt pågår vår rehabiliteringsverksamhet som vanligt.

En komplett rehabvistelse

Nu kan vi också erbjuda dig både teoretisk och praktisk kunskap kring bland annat stress, sömn, andning och avslappning.

Att fysiskt aktivtet är en viktig del av din vistelse här på Treklöverhemmet råder det inget tvivel om. Men hur är det med den ibland bortglömda återhämtningen, både fysiskt och psykiskt? För att göra vårt erbjudande, och din rehabvistelse, än mer komplett har vi glädjen att välkomna vår hälsoutvecklare Lena Bonander. 

Som en del i din rehabplan kommer Lena bland annat att dela med sig av sin kunskap kring återhämtning och avslappning. Du får bland annat lära dig hur andning och mindfulness kan påverka stress, sömn och smärta. För att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktik håller Lena yogaklasser och återhämtnings-pass med olika typer av avspännings- och avslappningsövningar. Givetvis är alla pass anpassade efter dina förmågor och behov och du deltar utifrån dina villkor. 

Föreläsningar och träning kan ske i grupp eller individuellt, allt efter behov och önskemål.