Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar din rehabvistelse om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. I övrigt pågår vår rehabiliteringsverksamhet som vanligt.

Historia

1950-tal: Ideella organisationer medverkar i uppbyggnaden av välfärdssamhället. Grevinnan Estelle Bernadotte af Wisborg är en av eldsjälarna inom scoutrörelsen. Familjen Storjohann skänker sommarvillan "Valhalla" i Lyckorna.

1960-tal: Treklöverhemmet, Sveriges första center med avancerad rehab för ungdomar med svåra skador i nervsystemet, öppnas 1961. Svenska Scoutförbundet är huvudman. Arbetsterapi och sjukgymnastik dominerar, men även tandvård och samarbete med skola finns.

1970-tal: Idrott och fritid integreras i rehabilitering och samarbetet med skolan stärks.

1980-tal: Drottning Silvia inviger efter stor om- och tillbyggnad. Arrangemang och friidrottsgala. Nu erbjuds även go-kart, ski-cart, segling, ridning och datakurser.

1990-tal: Att tänka nytt, prova och tänja gränser präglar filosofin. Träning blir en naturlig del av vardagen. Körkortsutbildning startar och specialutrustad kajak och katamaranflotte för havs- och fisketurer köps in.

2000-tal: Bräcke diakoni tar över regin och Grön Rehab lyfts in i verksamheten.