Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar din rehabvistelse om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. I övrigt pågår vår rehabiliteringsverksamhet som vanligt.

Ladda batterierna på Rehabcenter Treklöverhemmet

Välkommen till oss på Rehabcenter Treklöverhemmet i vackra Ljungskile. Vi har glädjen att erbjuda en rekreationsvistelse för dig som har en neurologisk diagnos, till exempel MS, stroke, ryggmärgsskada, Parkinson, cerebral pares, traumatisk hjärnskada eller muskeldystrofi. Ta chansen att ladda batterierna med fokus på kropp och själ.

 

Vi erbjuder rekreationsvistelse några gånger per år. På grund av rådande pandemi är inga rekreationsvistelser planerade för närvarande. Vi kommer uppdatera hemsidan då det blir aktuellt igen.

Du kommer få testa på yoga, givetvis anpassat efter dig och dina förmågor, och lära dig mer om andning, avslappning och mindfulness. Mellan aktiviteterna finns tid för återhämtning och vila. Du övernattar i ett av våra enkelrum med höj- och sänkbar säng, wc, dusch, trådlöst internet, telefon och TV. Vissa rum har taklyft. Alla våra rum har hänförande havsutsikt och utgång till altan. Våra kockar lagar god och näringsriktig mat att njuta av. 

 Det praktiska

Behöver du ta med dig din personliga assistent går det bra. Kontakta oss för information kring pris och bokning.

Du ansöker om en plats genom att fylla i vårt ansökningsforumlär (se nedan) och skicka in till oss, via e-post till malin.backstrom@brackediakoni.se eller malin.garben@brackediakoni.se. Eller via post: Rehabcenter Treklöverhemmet, att: Malin Bäckström, Treklövervägen 27, 459 33 Ljungskile

Vi hanterar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Vi meddelar om du fått en plats så fort gruppen är fylld.

Om covid-19

Med tanke på rådande pandemi vill vi att du är frisk när du kommer till oss. Om du har symtom så som feber, snuva, nästäppa eller huvud-, muskel eller ledvärk ber vi dig att kontakta oss för att avboka din vistelse.

På Bräcke diakoni har vi tydliga och välfungerande rutiner och arbetssätt för att förhindra smittspridning och du kan känna dig säker under din vistelse hos oss. Läs gärna mer om hur vi arbetar med covid-19 på Bräcke diakoni. 

Bifogade filer