Med anledning av COVID-19: Viktig information till dig som besökare och du som kommer på rehab. Många av våra deltagare är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför vill vi minimera risken för smittspridning. Vi i personalen har 3 doser vaccin och använder munskydd vid nära kontakt. Enligt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten ber vi anhöriga att undvika onödiga besök. Det är också viktigt att du avbokar din rehabvistelse om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Vid funderingar så kan du gärna kontakta oss, kontaktuppgifter finns ovan. Tack för visad hänsyn!

Ladda batterierna på Rehabcenter Treklöverhemmet!

Välkommen till oss på Rehabcenter Treklöverhemmet i vackra Ljungskile. Vi har glädjen att erbjuda en rekreationsvistelse för dig som har en neurologisk diagnos, till exempel MS, stroke, ryggmärgsskada, Parkinson, cerebral pares, traumatisk hjärnskada eller muskeldystrofi. Ta chansen att ladda batterierna med fokus på kropp och själ.

 

Behöver du vila och återhämtning? Ett sammanhang med gemenskap, roliga och meningsfulla aktiviteter samt ny inspiration i ditt liv? Då skulle en tredagars rekreationsvistelse på Treklöverhemmet i Ljungskile passa dig bra. 

Vi har glädjen att erbjuda 3 dagars rekreationsvistelse för dig som har behov av rekreation i anpassad miljö. Ta chansen att ladda batterierna för kropp och själ.

Har du en neurologisk funktionsvariation som uppkommit via sjukdom eller skada. Då är du välkommen att ansöka om rekreationsvistelse hos oss på Rehabcenter Treklöverhemmet i Ljungskile.

Under din vistelse på Treklöverhemmet i anpassad miljö får du möjlighet att testa på yoga, mindfulness (medveten närvaro), guidad avspänning, föreläsning om hälsa, aktivitet hos arbetsterapeut och fysioterapeut samt tid för återhämtning och vila. Möjlighet att bara vara i den vackra naturen nära havet. Du får ett smakprov av olika aktiviteter på hur en dag på Treköverhemmet kan se ut. 

Vi ser att du är covid- 19 vaccinerad. Vi lutar oss mot Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Det praktiska: 

Du betalar 1500 kr i självkostnadspris för mat och logi. V44 betalar du 750 kr

vecka 44 (unga vuxna) måndag-onsdag & onsdag-fredag
vecka 50, 51, 2. måndag till onsdag & onsdag till fredag
vecka 1 tisdag-torsdag. 

Du övernattar i ett av våra enkelrum med höj- och sänkbar säng, wc, dusch, trådlöst internet. Vissa rum har taklyft. Alla våra rum har hänförande havsutsikt och utgång till altan.

Våra kockar lagar god och näringsriktig mat att njuta av.

Behöver du ta med din personliga assistent går det bra. Kontakta oss för information kring pris och bokning.

Anmälan: jannice.macfie@brackediakoni.se
Frågor om programmet: helena.ulinder@brackediakoni.se 

Varmt välkommen till oss!

 

Bifogade filer