Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar din rehabvistelse om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. I övrigt pågår vår rehabiliteringsverksamhet som vanligt.

Vår filosofi

Tänk nytt, prova och tänj dina gränser med oss!

För att få en långsiktig effekt behöver träning och rehabilitering bli en naturlig del av vardagen. Vi har därför tagit fasta på betydelsen av en stimulerande och stöttande miljö för att våga prova, tänka nytt och tänja gränser. Du får hjälp att hitta verktyg och lösningar som ger hälsa och välbefinnande. Hos oss får du samtidigt möjlighet till erfarenhetsutbyte och social samvaro i rogivande miljö. Kanske möter du nya vänner för livet.

Vår fina utomhusmiljö och omgivande natur utgör en viktig del i rehabiliteringen. Träning och aktivitet utomhus blir varierad, gör att andra muskelgrupper får arbeta och stimulerar sinnena. Dessutom blir träningen skonsam och belastar inte kroppen på samma sätt som vissa andra träningsformer. Samtidigt är naturen i sig läkande och rogivande och en tillgång för att komma ner i varv, återhämta krafter och öka stresståligheten.