Med anledning av COVID-19: Viktig information till dig som besökare och du som kommer på rehab. Många av våra deltagare är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför vill vi minimera risken för smittspridning. Vi i personalen har 3 doser vaccin och använder munskydd vid nära kontakt. Enligt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten ber vi anhöriga att undvika onödiga besök. Det är också viktigt att du avbokar din rehabvistelse om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Vid funderingar så kan du gärna kontakta oss, kontaktuppgifter finns ovan. Tack för visad hänsyn!

Vår filosofi

Tänk nytt, prova och tänj dina gränser med oss!

För att få en långsiktig effekt behöver träning och rehabilitering bli en naturlig del av vardagen. Vi har därför tagit fasta på betydelsen av en stimulerande och stöttande miljö för att våga prova, tänka nytt och tänja gränser. Du får hjälp att hitta verktyg och lösningar som ger hälsa och välbefinnande. Hos oss får du samtidigt möjlighet till erfarenhetsutbyte och social samvaro i rogivande miljö. Kanske möter du nya vänner för livet.

Vår fina utomhusmiljö och omgivande natur utgör en viktig del i rehabiliteringen. Träning och aktivitet utomhus blir varierad, gör att andra muskelgrupper får arbeta och stimulerar sinnena. Dessutom blir träningen skonsam och belastar inte kroppen på samma sätt som vissa andra träningsformer. Samtidigt är naturen i sig läkande och rogivande och en tillgång för att komma ner i varv, återhämta krafter och öka stresståligheten.