Varning för falska telefonsamtal och besök från bedragare. Polisen uppger att bedrägerier via falska telefonsamtal och besök från bedragare ökar. Tänk på att aldrig släppa in någon du inte känner eller väntar besök av. Lämna inte heller ut kortuppgifter, koder eller andra känsliga uppgifter till någon. Kortuppgifter och koder är nycklar till dina pengar.

Om oss

Ditt hem är ditt – och du ska få fortsätta leva ditt liv på samma sätt som alltid. Det är här Bräcke diakonis hemtjänst kommer in bilden.
Med rätt hemtjänst kan du bo kvar hemma så länge du önskar – och vi på Bräcke diakoni vill gärna vara med att göra det möjligt.

Hur hemtjänsten ska se ut är det du, dina behov och önskemål som avgör. Det kan därför se väldigt olika ut. Vi kan komma på korta besök hos dig, för stöd med personlig hygien eller mat, likväl som för mer omfattande omvårdnad och service.

Hemtjänstens innehåll planeras alltid tillsammans med dig. För oss är det viktigt att du är delaktig och att du själv bestämmer hur du vill ha det. Du erbjuds också att tillsammans med oss göra en genomförandeplan, där det beskrivs i text hur du vill ha din hemtjänst utförd.

Med ett gott bemötande, lyhördhet och stor respekt gör vi vårt bästa för att du ska känna dig trygg och leva som du vill. I ditt eget hem.

 

Vi är godkända av Linköpings kommun, www.linkoping.se.