Bräcke diakoni söker ny medarbetare

Bräcke diakoni fortsätter att växa!
Vi söker nu en leg. arbetsterapeut till vår verksamhet i Jönköping och Nässjö. Hos oss får du arbeta i en kreativ och utvecklande miljö, där du i team med andra får vara med och forma verksamheten.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med PR-team, rehabsamordning och samtalsbehandling på vårdcentralerna Lokstallarna i Jönköping och Nyhälsan i Nässjö. Del av arbetstiden kommer du även täcka upp i arbetet med Neuropsykiatriska utredningar på vårt Rehabcenter.

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut gärna med Steg 1 utbildning i KBT. Erfarenhet av utredningsarbete och/eller rehabilitering är meriterande. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt att arbeta med ständiga förbättringar i både det lilla och i det stora. Hos oss får du arbeta i en miljö där kunskaper och engagemang tas tillvara. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Kontakt
Ta gärna kontakt med Ingela Fransson, verksamhetschef Jönköping på telefon 036-210 00 71 så berättar vi mer.

Anställningsvillkor och ansökan
Vikariat till 2015-12-31, heltid och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 9 januari till jobbansokan@brackediakoni.se, märk din ansökan "Leg. arbetsterapeut Jönköping-Nässjö". Ansökningarna behandlas löpande.

Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats!
Vi ser fram emot att höra från dig!