Vi har stängt för utbildning torsdag 2 december 12:00 till fredag 3 december 17:00. Vi hänvisar akuta ärenden som inte kan vänta till måndag till Bräcke vårdcentral Vilan, i Skara. Telefonnummer 0511-700 100.

Fysio- och arbetsterapi

VI har tillgång till fysioterapeuter (sjukgymnaster) och arbetsterapeuter på Bräcke diakoni rehabmottagning Falköping.

Fysioterapi (sjukgymnastik)

Om du har ont, är stel i lederna eller svag i musklerna kan sjukgymnastik vara något för dig. Vi undersöker och behandlar dina besvär och ger dig verktyg att själv ta hand om din kropp. Hos oss kan du både få behandling för plötsliga smärtor och för mer långdragna besvär. Du kan också få förebyggande behandling för att smärtorna inte ska komma tillbaka, eller hjälp med att komma igång efter en skada eller en operation.

Arbetsterapi

Våra arbetsterapeuter stöttar och hittar lösningar för dig efter en sjukdom eller olycka. Vi tar tillvara på dina resurser och hjälper till att anpassa ditt hem och din vardag – så att du kan göra det du vill eller behöver i så stor utsträckning som möjligt. Hos arbetsterapeuten kan du få hjälp med hand & armbågsbesvär, stresskurser, vardagsrevidering och sömnskola.

Ring oss för att boka tid: 0515-71 72 00 eller direkt till rehabmottagningen, 0515-433 21, telefontid 8:00-12:00. Rehabmottagningen ligger i samma lokaler som Kurorten Mössberg. 

Läs mer om Bräcke rehabmottagning här (länk)