OBS! Vi flyttar! Bräcke Vårdcentral Centralhälsan och Bräcke Rehabmottagning Falköping kommer från och med den 12/12 öppna en gemensam mottagning på Odengatan 22, Falköping. Vi behåller samma telefonnummer. Välkomna! Vårdcentralen är stängd på grund av flytt torsdag 8/12 12:00 – fredag 9/12 17:00. Vid akuta skador och sjukdomar hänvisar vi till vårdcentralen Vilan i Skara, telefonnummer 0511-700 100, www.brackediakoni.se/vardcentral/vilan.

Om oss

Vi som arbetar på Bräcke vårdcentral Centralhälsan vill hitta en lösning som passar dig. Vi anser att bra vård hanteras med en personlig och nära kontakt mellan patient och vårdgivare. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, diabetessköterskor, sjukgymnaster och kognitiva beteendeterapeuter.

Kontakta oss gärna via tjänsten Bräcke digital kontakt när som helst på dygnet. Sedan behandlar vi ditt ärende under vårdcentralens öppetider. Du behöver inte passa några tider utan får ett sms när vi svarat dig. Det går också bra att boka tid genom att ringa oss. Om Bräcke vårdcentral Centralhälsan i Tillgänglighetsdatabasen (länk)

Vi har för närvarande högt tryck på vaccinationsbokningar för covid-19. För bokning hänvisar vi till vår webbokning. När tiderna är slut hänvisar vi till externa vårdgivare. Se lista på övriga vaccinatörer i Västra Götaland 

 

En del av något större 

Bräcke vårdcentral Centrum är en del av den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni, En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare. Läs mer om Bräcke diakoni (länk)

Vårdval Vårdcentral  

Valfriheten i vården innebär att du som patient själv har rätt att, i hela landet, söka söka all öppen vård inklusive dagkirurgi hos offentliga och privata vårdgivare som har avtal med någon region. Valfriheten gäller inte slutenvård, det vill säga vård som innebär att du behöver skrivas in på ett sjukhus. Läs mer om Vårdval vårdcentral i VGR på 1177 vårdguiden (länk).