Om det är svårt att komma fram i telefon kan du också kontakta oss digitalt (kräver Mobilt Bank-ID). Den senaste informationen kring vaccination hittar du under Covid-19 i menyn.

Boka tid för vaccination mot Covid-19

Personer som fyller 65 i år kan vaccineras med en 3:e påfyllnadsdos. Vi fortsätter att vaccinera via drop-in vaccination i Christinae kyrka följande tider:

 

7/12 kl 13-17

12/1 kl 13-17

18/1 kl 13-17

 

Vaccinationen avser både Covid dos 1, 2 eller 3 samt influensavaccination.

 

För prioriteringsordning:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuell...

Vi har enbart några få tider för vaccination på vårdcentralen för de personer som ej har möjlighet att köa vid drop-in vaccinering. Vi ber er att ej ringa vårdcentralen, då det hindrar dem som söker vård från att komma fram via telefon, utan hänvisar till drop-in samt att webboka sig på 1177.se där man kan se alla mottagningars tillgängliga tider!

Tidsbokning i regionen via:

https://www.vgregion.se/ov/vaccinationstider/

 

Vi vaccinerar fortsatt mot Covid-19 och influensa på vårdcentralen, tider kommer upp löpande. Klicka på länken nedan eller boka tid via 1177.se

 

Boka tid här

 

Webbokade vaccinationer är på vårdcentralen, Kungsgatan 5

 Om du behöver rådfråga kring allergier eller ej har mobilt bank-id för tidsbokning kontakta oss på tel. 0322-280 150. Du kan också kontakta oss digitalt via Bräcke digital kontakt. Sök på "vaccination" som kontaktorsak efter att du har loggat in. 

Personer med allergi som har tagit dos 1 och 2 på vc med observation 30 min och inte reagerat på vaccinet får ta dos3 på en vanlig vaccinationsmottagning med den vanliga observationen på 15 minuter.

 

Vaccinationerna är på vårdcentralen, Kungsgatan 5