Med anledning av Coronaviruset Covid-19: Om du uppvisar symtom som feber, hosta och/eller andningsbesvär är det mycket viktigt att du INTE kommer in oannonserat till mottagningen. Detta för att minska eventuell smittspridning av COVID-19. Har du lindriga besvär rekommenderas du stanna hemma till och med 48 timmar efter att dina besvär gått över. Har du mer uttalade besvär eller andra frågor vänligen ring vår telefonrådgivning på 010-242 89 00, alternativt sjukvårdsrådgivningen på nummer 1177.

Boka tid vaccination covid-19

Här kan du boka en tid för vaccination mot covid-19 direkt på webben, via 1177 och Mitt vaccin. Vi lägger ut tider löpande i takt med att vi får vaccinleveranser. Finns inga lediga tider är de tyvärr slut för tillfället. Webbokning kräver ingen e-legitimation.

På 1177.se och sidan Mitt vaccin hittar du länkar till alla vårdcentraler som vaccinerar mot covid-19 i Jönköpings län. Scrolla ner till "Jönköpings kommun" så hittar du Bräcke diakoni vårdcentralen Lokstallarna i listan  

Till 1177/Mitt vaccin

Bra att veta

  • Du behöver ingen e-legitimation för att boka tid.
  • Fyll i mobilnummer och e-post (valfritt) för att få bokningsbekräftelse med ett bokningsnummer. Bokningsnumret ska du spara om du behöver boka om eller avboka din tid.
  • När du bokar tid får du svara på några frågor som utgör grunden till en hälsodeklaration inför vaccination.