Nu pågår vaccination för Covid-19. Läs mer via länken "INFO: vaccination Covid-19" i huvudmenyn ovan. Vi vädjar till er att inte boka om tiden ni får för DOS 2!

Lista dig på Vårdcentralen Nyhälsan

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård.

Distriktsläkarna och behandlingsteamet lär känna dig och det gör det lättare både för dig och för oss när du söker vård. Att lära känna sina patienter underlättar den medicinska bedömningen, ger bättre vårdkvalitet och det är ju dessutom trevligt att möta någon man känner.

Vårdval — nu kan du själv välja

Välj själv till vilken vårdcentral du vill gå till. Med vårdval konkurrerar alla på samma villkor. Som kund väljer du fritt vem du vill gå till. Ekonomiskt innebär det ingen skillnad att välja ett privat alternativ.

Lista dig hos oss — att vara listad medför många fördelar!

  • Enkelt att boka tid via telefon och Internet. Vi har bokningsbara akuttider samma dag.
  • Öppettider 08.00-17.00 alla vardagar.

Om du vill lista dig på vår vårdcentral kan du göra det på några olika sätt. Vill du få personlig hjälp är du alltid välkommen till vårdcentralen så hjälper vi dig fylla i blanketten och skicka in den. Vill du ladda ner blanketten och själv skicka in den finns den att ladda ner, här.

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du välja vårdcentral. 

Att vara listad hos oss är helt gratis och du kan när som helst byta vårdenhet. Genom att anmäla dig till oss får du tillgång till en kunnig och serviceinriktad personal som sätter dig i fokus.

Varmt välkommen - vi hoppas att du ska trivas hos oss!