Nu pågår vaccination för Covid-19. Läs mer via länken "INFO: vaccination Covid-19" i huvudmenyn ovan. Vi vädjar till er att inte boka om tiden ni får för DOS 2!

Rehabenhet

På vår rehabenhet arbetar sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, beteendeterapeut och rehabsamordnare. Till oss är du välkommen för bedömning, råd om egenvård och behandling.

Hos oss är sjukgymnast/fysioterapeuterna första instans för bedömning av smärta och besvär från rörelseapparaten. Vi skräddarsyr ditt rehabiliteringsprogram och sätter in den kompetens som behövs för att du ska nå de uppsatta målen. Vi har gott samarbete med övriga personalkategorier.

 

Om du behöver rehabilitering efter skada eller sjukdom är du också välkommen att höra av dig. Det behövs ingen remiss från läkare.

 

Vi samarbetar med lokala gym i Nässjö och Forserum. På grund av pågående epidemi kan ingen extern träning erbjudas i nuläget. Meddela oss gärna intresse inför att vi startar upp igen och försök motionera ute på egen hand till dess.

 

Du kan kontakta sjukgymnasterna 08:00-17:00 måndag-fredag på telefonnummer 010-24 339 00, knappval 4. 

 

Rehabteamet erbjuder!

  • Artrosskola
  • Avspänningsgrupp
  • Diabetesinformation
  • KOL-grupp
  • Rygg-grupp
  • Stress- och sömnskola

 

Nu startar vi digital artrosskola!

Kontakta oss om du vill gå digital artrosskola. 

Vi gör då ett första mottagningsbesök innehållande en bedömning av ditt nuvarande status, tester, och du får fylla i ett formulär angående ditt nuvarande tillstånd.Sedan lägger vi upp en plan för genomförandet och ett uppföljande mottagningsbesök som avslut där vi ser om ditt tillstånd har förbättrats.

Välkommen önskar

Fysioterapeuterna: Rebekah, Elin, Linn, Michael och Dalian.
Arbetsterapeuterna: Dorrit och Veronica.