Boka tid på webben, Vilan i Skara

Hos oss kan du boka vissa besök via webben med hjälp av BankID. Har du ett annat ärende du behöver hjälp med är det smidigast att använda vår tjänst Bräcke digital kontakt. Om du inte har möjlighet att använda BankID går det bra att kontakta oss på telefon 0511-700 100

Vill du boka tid för vaccination mot covid-19 samt vaccination mot säsongsinfluensa? Du behöver ett mobilt BankID för att kunna logga in, glöm inte läsa igenom all information innan du bokar din tid. Läs mer om webbokning för vaccination (länk). 

Om du ska lämna prover behöver du boka en tid på vårt laboratorium. Vi tar prover som är ordinerade av läkare eller sjuksköterska hos oss på Vilan. Vi tar även prover enligt remiss från annan vårdigvare (glöm inte att ta med remissen till ditt besök). Boka tid för provtagning på vårt lab.

På vår prickmottagning kan har våra läkare möjlighet att undersöka en eller flera av dina hudförändringar i detalj med ett dermatoskop, ett slags förstoringsglas för huden. Läs mer om webbokning till prickmottagningen (länk).