Lista dig på Bräcke vårdcentral Vilan

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Lista dig

Att lära känna sina patienter underlättar den medicinska bedömningen, ger bättre vårdkvalitet och det är ju dessutom trevligt att möta någon man känner, både i receptionen och i undersökningsrummet. 

Vårdval — nu kan du själv välja

Med Vårdval  vårdcentral konkurrerar alla regionens vårdcentraler på samma villkor. Som patent väljer du fritt vem du vill gå till. Ekonomiskt innebär det ingen skillnad att välja ett idéburet alternativ. 

Om du vill lista dig på vår vårdcentral kan du alltid ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Du kan också välja vårdcentral via e-tjänster på vårdguiden 1177. Du loggar in med BankID och väljer sedan "ändra vårdval" under rubriken "Vårdcentral".

Att byta vårdcentral är helt gratis och kan göras när som helst. Genom att välja oss på Bräcke vårdcentral Vilan får du tillgång till kunnig och serviceinriktad personal som sätter dig i fokus. Till 1177 vårdguidens e-tjänster (länk)

Varmt välkommen - vi hoppas att du ska trivas hos oss!

PS: Bakom Bräcke vårdcentral står den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni med ett flertal vårdverksamheter i Sverige. Bräcke diakoni har funnits i snart 100 år och drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Läs mer om Bräcke diakoni (länk)