Om oss

Bräcke diakoni drivs helt utan vinstintresse, för dem som behöver det. Men inte bara. Vi vill vara med och göra hela samhället medmänskligare.

Ditt mål är vårt mål

Oavsett om du vill känna hur det är att komma till en arbetsplats, eller om du vill fylla din dag med andra intressanta aktiviteter, så kommer vi att ge dig det stöd du behöver för att kunna göra det du vill.

Du och vi börjar alltid med att ta fram din genomförandeplan. Tillsammans med dig inventerar och kartlägger vi dina intressen och förutsättningar. Vad skapar motivation, drivkraft och glädje för dig? Och hur hänger det ihop med ditt liv i stort? Utifrån detta formulerar vi tillsammans mål och delmål. Sedan skapar vi ett program med olika insatser för att du ska kunna uppnå dina mål. Din genomförandeplan är ständigt under utveckling och vi arbetar tillsammans med dig hela vägen.

Våra lokaler är rymliga och väl anpassade efter verksamhetens behov. Vi finns i ett vackert grönområde, vilket också gynnar hälsa och välbefinnande.

Kul på jobbet

På Verksam har vi möjlighet att tillsammans utforma olika aktiviteter, allt från uppgifter du kan få på en arbetsplats till intressebaserade eller habiliterande aktiviteter. Vi har också friskvård, sinnesupplevelser i sinnesrum, rörelseträning inspirerad av konduktiv pedagogik och beröringsmassage.

Hos oss blir du en del av en arbetsgemenskap där dina erfarenheter och tankar blir en tillgång.
Vi är måna om varann och har mycket roligt tillsammans!